Helikopter ingezet bij zoektocht naar voetballende jongens

Donderdagnacht heeft de politie een helikopter ingezet bij een speurtocht naar voetballende jongens. Rond 04.00 uur zag een buurtbewoner dat er licht brandde in de gymzaal van een school aan de Zuster Meijboomstraat. Ook hoorde hij binnen stemmen. Toegesnelde agenten hoorden ook lawaai uit het pand komen en gingen naar binnen. Toen de indringers zagen dat ze betrapt waren, sloegen ze op de vlucht. De politie ging met behulp van speurhonden en een helikopter opzoek naar hen en vond uiteindelijk vijf Leidenaars in leeftijd variërend van 17 tot 21 jaar. Zij verklaarden dat zij in de gymzaal gevoetbald hadden. Uit onderzoek is gebleken dat ze alleen in de gymzaal geweest zijn. De school doet aangifte van huisvredebreuk.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×