Benefietavond bij COC Leiden voor kankerbestrijding

Sterker dan kanker is het motto van de benefietavond die op vrijdag 25 januari wordt georganiseerd in de Kroon aan de Langegracht, de sociëteit van het COC Leiden. Met live acts, dj’s en een veiling willen de initiatiefnemers Martijn en Werner zoveel mogelijk geld binnenhalen voor KWF kankerbestrijding. Het moet een geweldig leuk feest worden, al is de aanleiding niet zo feestelijk. Een goede vriend van Martijn en Werner heeft kanker en heeft onlangs gehoord dat hij niet lang meer te leven heeft. “Hij wil niet stilletjes vertrekken, dus hij vindt het heel goed dat wij dit organiseren. Als het even kan, is hij er die vrijdag ook zelf bij.” Tot 24 januari is het nog mogelijk prijzen, cadeaus en andere items aan te bieden voor de veiling. Het benefietfeest begint om 22.00 uur en gaat de hele nacht door. Meer informatie over de benefietavond staat op www.sterkerdankanker.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×