College ziet niks in kabelbaan

Het college van Burgemeesters en Wethouders ziet niks in het idee van GroenLinks om een kabelbaan over de stad te bouwen. GroenLinks vroeg aan het college of zij de mogelijkheid wilde onderzoeken, maar men wil hier geen moeite en geld aan besteden. Volgens het college biedt een kabelbaan geen alternatief voor het doorgaande verkeer in de binnenstad en schiet het dus volledig haar doel voorbij. Bovendien zou de historische binnenstad teveel aangetast worden. Pieter Kos, de fractievoorzitter van GroenLinks Leiden, zei teleurgesteld te zijn over het negatieve besluit. Het college blijft teveel hangen in het oude stramien, vindt hij.

 

Chris de Waard sprak met Pieter Kos over het ‘nee’ van het college tegen de kabelbaan die zijn partij GroenLinks wil aanleggen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×