D66 pleit voor herinrichting Haarlemmerstraat

D66 pleit voor een opknapbeurt van de Haarlemmerstraat. De partij wil dat de straat vanaf de Prinsessekade tot aan de Pelikaanstraat heringericht wordt. Dat kan onder andere door de bestrating te vernieuwen, banken te plaatsen en de straat te voorzien van kunst. Het is volgens D66 in het kader van de economie van groot belang dat het aantal mensen dat in Leiden komt winkelen, blijft groeien. De Haarlemmerstraat, draagt nu niet bij aan de aantrekkelijkheid van de binnenstad. D66 begrijpt niet waarom de herinrichting van de Haarlemmerstraat niet is meegenomen in de andere herinrichtingsplannen, waaronder het Aalmarktproject.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×