Studenten maakten vandaag ritjes op een kameel, voor de universiteitsbibliotheek. AIESEC gebruikte de kameel om twee programma's onder de aandacht te brengen. (foto: Willem de Gelder)

Studenten berijden kameel

Voor de universiteitsbibliotheek (UB) aan de Witte Singel liep vandaag een kameel rond. Om twee projecten te promoten liet de internationale studentenorganisatie AIESEC studenten ritjes maken op het dier. De kameel, die de naam Pepper draagt, had geen last van de kou. Volgens zijn verzorgster zijn de dieren wel wat gewend: in Siberië, waar het dier vandaan komt, kan het wel 40 graden onder nul zijn. De kameel gaat momenteel heel Nederland door, omdat AIESEC overal haar programma’s onder de aandacht wil brengen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×