Van alles te doen tijdens Nationale Voorleesdagen

Voor kinderen is er van alles te doen tijdens de Nationale Voorleesdagen, die plaatsvinden van 23 januari tot en met 2 februari. Centraal staat Nog 100 nachtjes slapen van Milja Praagman, dat is verkozen tot Prentenboek van het Jaar. Op woensdag 23 januari worden de Voorleesdagen feestelijk geopend in de bibliotheek aan de Nieuwstraat. Burgemeester lenferink zal daar de kleuters van de Lucas van Leyden school uit het prentenboek voorlezen. Een dag later opent Burgemeester Driessen de voorleesdagen in Leiderdorp. Zij doet dat in bijzijn van peuters van verschillende dagverblijven. Het programma van de voorleesdagen staat op www.bplusc.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×