Elco Brinkman te gast op de nieuwjaarsborrel van het CDA Leiden. (Foto: Johan Kranenburg)

Brinkman: “Een rollator is als een fiets, die kan je zelf betalen.”

Een Leidse gast op de nieuwjaarsborrel van het CDA Leiden gisteren: Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland en fractievoorzitter van het CDA in de Eerste Kamer. Hij sprak op de nieuwjaarsborrel over zijn visie voor het jaar 2013.

Welke taken liggen er voor de overheid, en wat moeten burgers zelf oppakken? Moet de gemeenschap opdraaien voor alle zorgvoorzieningen of moeten vrienden en familie daar directer bij worden betrokken. En wat kan de landelijke politiek nog betekenen voor een universiteitsstad als Leiden? Chris de Waard sprak met de geboren Leidenaar over deze vragen, en de lastige tijden waar het land, maar ook Leiden, in verkeert.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×