Jasper Hagenaar, The Donkey, olieverf op doek, 61 x 74,5 cm., 2011, foto: PR.

Nieuwe ‘Aanwinsten’ kunstcollectie LUMC

Van 31 januari tot en met 7 april zijn in de galerie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) de meest recente aanwinsten van de kunstcollectie te bewonderen. Prof. dr. F. Breedveld, voorzitter Raad van Bestuur, zal op donderdag 31 januari om 16.30 uur de opening verrichten. Te zien zijn werken op papier, installaties, foto’s en schilderijen van zo’n 25 hedendaagse kunstenaars. In het ziekenhuis hangen en staan verspreid ruim 2800 kunstwerken onder het motto ‘Kunst als medicijn’. Jaarlijks wordt deze enorme collectie uitgebreid. De tentoonstelling met de titel ‘Aanwinsten’ is dagelijks te bezoeken. Meer info www.lumc.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×