Foto's: J.P.Kranenburg.

CDA Leiden huldigt 'Vrienden van de Vliet'

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het CDA Leiden hebben de ‘Vrienden van de Vliet’ de Joop Walenkamp Award in ontvangst genomen. Het CDA zet sinds vorig jaar een organisatie in het zonnetje die zich bijzonder heeft ingespannen voor de Leidse samenleving. Fractievoorzitter Meijer roemde de aansprekende manier waarop ‘de vrienden’ het afgelopen jaar actie hebben gevoerd om Zwembad de Vliet open te houden: “Daar kan geen participatienota tegenop”.

Reportage over de uitreiking van de Joop Walenkamp Award aan de Vrienden van de Vliet. Aansluitend werd het ‘Red Zwembad de Vlietlied gezongen’ en sprak Chris de Waard ook nog met de Elco Brinkman. De oud-minister uit Leiden is tegenwoordig fractievoorzitter voor het CDA in de Eerste Kamer.

Vorig jaar ging de eerste Joop Walenkamp Award – genoemd naar de in 1997 overleden CDA wethouder – naar Museum Boerhaave.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×