De boeddhazaal in Museum Volkenkunde. Foto: PR.

Tweede editie Boeddhisme Festival in Volkenkunde

Rijksmuseum Volkenkunde houdt voor de tweede maal op rij het Boeddhisme Festival. In het weekend van 2 en 3 februari wordt er van alles rond dit thema georganiseerd zoals workshops, lezingen, meditatie, rondleidingen, muziek en film. De eerste dag staan vooral de jonge boeddhisten centraal; de volgende dag wordt deze levensbeschouwing uit het Oosten nader belicht. De workshops zijn er voor oud én jong. Zo kunnen kinderen op een speelse manier kennis maken met het boeddhisme en luisteren naar Het verhaal van Prins Siddharta of zelf aan de slag met het tekenen van mandala’s. Wie behoefte heeft aan meer lichamelijke inspanning kan meedoen met een workshop Kung Fu en Chi Kung.
De toegang tot het festival is gratis; voor sommige workshops wordt een bijdrage gevraagd. Meer info en volledig programma: www.volkenkunde.nl

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×