Voorlichtingsavond Werk(loos) en Depressief

Mensen die kampen met een depressie hebben vaak een haat-liefde verhouding tot het werk. Ze voelen zich schuldig dat ze niet kunnen werken of zijn boos over de manier waarop werkgevers met hun ziekte omgaan. Het GGz Informatiepunt organiseert samen met de Depressie Vereniging een thema-avond over dit onderwerp. Tijdens deze avond kunnen Mensen met een depressie en hun naasten ervaringen en tips met elkaar uitwisselen. De leiding is in handen van Trudy Jansen, projectleider Activering & Werk bij de Depressie Vereniging. Zij zal onder andere stilstaan bij manieren om met een depressie om te gaan, hoe een terugval voorkomen kan worden en hoe iemand met een depressie binnen zijn of haar eigen grenzen weer op het goede niveau kan komen. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 29 januari en begint om 19.30 uur. De locatie is het GGz Informatiepunt aan Hooigracht 12-14. Aanmelden kan via info@ggz-informatiepunt.nl

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×