Alles over een gezond gewicht bij scheltema

Het Groene IDeeCafé dat komende maandagavond plaatsvindt bij Scheltema, staat in het teken van een gezond gewicht. Bessie Schadee, directeur van Stichting Gezonde Gronden, laat zien hoe je een schoolplein eetbaar maakt. Carla Glorie, diëtist en wachter bij Het Bewaarde Land, vertelt hoe je kinderen op school leert koken en proeven van de natuur. Ongeveer 1 op de zeven jongens en 1 op de zes meisjes heeft overgewicht. In sommige wijken is dat zelfs al 1 op de 3 jongeren. Het project JOGG, Jongeren Op Gezond Gewicht, heeft als ambitie te zorgen dat Nederlandse jongeren de gezondste van Europa worden. Belangstellenden zijn welkom vanaf 20.30 uur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×