Vier winkeldieven aangehouden

Gistermiddag heeft de politie met hulp van beveiligers twee keer winkeldieven aangehouden. Rond 14.10 uur werden een 32-jarige Amsterdamse en een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in de kraag gegrepen. Winkelbeveiligers zagen dat zij kleding stalen uit een winkel aan de Donkersteeg en volgden hen. De ingeseinde politie hield hen aan, toen ze op de Janvossensteeg in een auto stapten. Op de achterbank lag kleding die gestolen was uit onder meer de winkel aan de Donkersteeg. Bovendien hadden de mannen kledinglabels bij zich en droeg één van hen een korset onder zijn trui, waarin hij de gestolen kleding had gepropt. Rond 16.00 uur zagen beveiligers dat een 36-jarige man uit Leeuwarden en een 26-jarige Leidse, op de Haarlemmerstraat winkelden zonder te betalen. Ze volgden ook dit tweetal en waarschuwde de politie. Toegesnelde agenten hielden de mann en vrouw aan. In hun tas vonden ze artikelen die gestolen waren. Ook in de jas van de man zaten gestolen goederen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×