Cultuur071 over de Veenfabriek, Nog 100 nachtjes slapen en Tergend langzaam wakker worden

Vandaag was Paul Koek, artistiek leider, regisseur en slagwerker van de Veenfabriek de studiogast in Cultuur071, het culturele radiomagazine op zaterdagochtend. Verder kwamen Anne Jonas en Xandra Brand langs van toneelgroep NoBis, die op 1 en 2 februari het stuk ‘Tergend langzaam wakker worden’ in Delft gaan spelen. In het Rietveldtheater. En Greet Meesters en Franca Riezebos van Rood&Wit over hun muzikale prentenboekvoorstelling 100 nachtjes slapen. Voor jong en oud vanaf 6 jaar. Zondag 20 januari spelen ze dat om 11.00 uur in boekhandel Selexys/Kooyker aan de Breestraat. Natuurlijk ook weer de uittips van Diana van den Driessche, de muziektips van Peter Visser en de filmrecensie van Govert de Kok. Ditmaal over de nieuwste film van Tarantino. Nadrukkelijk niet geschikt voor alle leeftijden. Luister hier de uitzending van zaterdag 19 januari terug. Voor meer informatie over: de Veenfabriek www.veenfabriek.nl, NoBis www.no-bis.nl, 100 nachtjes www.greetmeesters.nl en klik dan op Rood&Wit.
Stem volgende week zaterdag weer tussen 10.00 en 12.00 uur af op 93.7 FM of 102.4 op de kabel of de live stream via www.sleutelstad.nl.

 

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×