Foto: PR.

Michelle Dujardin exposeert in etalage Breestraat

In het kader van ‘Kunst in de Etalage’ heeft kunstenaar Michelle Dujardin een etalage ingericht van een leegstaand winkelpand aan de Breestraat 145. In het pand zal kantoorartikelenwinkel Wolfslag op 1 april aanstaande de zaak openen, tot die tijd fleurt Dujardin de etalage op met haar schilderijen. Deze Leidse kunstenaar is tevens boeddhistisch psycholoog en zen tekenleraar. De projectgroep ‘Kunst in de Etalage’ is een jaar geleden in het leven geroepen. Ondernemers Ursula Smeele, Barbara van Druten, Huib van Zessen en Elles van Goozen werken hier aan mee op vrijwillige basis. Makelaars, pandeigenaren en kunstenaars die interesse hebben, kunnen zich aanmelden via www.stadslableiden.nl

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×