Werken in gezondheidszorg niks voor watjes!

Aanstaande zaterdag organiseert Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) een open dag voor schoolverlaters met info over MBO- en HBO-opleidingen. Onder het motto: “ Leren en werken in de gezondheidszorg niks voor watjes”, wordt er allerlei informatie verstrekt over de combinatie van werken en studeren in het LUMC. Schoolverlaters mét diploma kunnen zich oriënteren op beroepen als: verpleegkundige, radiotherapeutisch laborant, radiodiagnostisch laborant, medewerker steriele medische hulpmiddelen, anesthesiemedewerker of operatieassistent. De dag duurt van 11.00 tot 15.00 uur en naast allerlei info worden er rondleidingen gegeven en is er van alles te doen.

De open dag vindt plaats in Gebouw 1 (hoofdgebouw) van het LUMC, Albinusdreef 2.

Meer informatie? Neem dan contact op met het LUMC: Arbeidsmarktcommunicatie, telefoon 071 526 11 82.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×