Gisteren kon er nog geschaatst worden, maar vandaag helaas geen ijspret in de Stevenshof (Foto: ijsbaan Stevenshof)

Natuurijsbaan Stevenshof vandaag niet open

De natuurijsbaan in de Stevenshof is vandaag niet open. De kwaliteit van het ijs is helaas te slecht, mede door de hevige sneeuwval en de hoge temperatuur. Jennifer Spiegeler, secretaris van ijsvereniging Rijndijk-Hoge Morse die de ijsbaan in beheer heeft, laat weten dat de ijsclub vanavond zal proberen om de ijsbaan sneeuwvrij te krijgen zodat er morgen eventueel wel geschaatst kan worden. Kijk voor je je schaatsen gaat pakken eerst op www.ijsbaanstevenshof.nl voor de actuele openingstijden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×