Van Ritzen Architecten bouwt de tweede toren in Groenoord. Volgend maand legt de gemeente de plannen ter inzage.

Groenoord krijgt tweede toren

Het is al weer heel wat jaren geleden dat de Groenoordhallen een facelift kregen met de realisatie van Groenoord Plaza. Daarbij waren ook twee torens gepland. Een kwam er: de Eschertoren. Voor de tweede kantoortoren bleek destijds geen markt. Ook plannen om er een hotel van te maken gingen uiteindelijk niet door. De Groenoordhallen zelf maken het niet meer mee, maar nu wordt dan toch nog die tweede toren gebouwd. Geen kantoren, geen hotel, maar een woontoren met er omheen ook laagbouw.

Wethouder Van Woensel is blij met de extra woningen in Groenoord. Ook over het ‘hoogteaccent’ is hij enthousiast.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×