Negenjarige redt vijf jaar oud neefje uit wak

In de Merenwijk heeft de negenjarige Mouaad El Aidi zijn vijfjarige neefje uit een sloot gered. Het neefje van Mouaad was door het ijs gezakt en kon niet zelf uit het water komen. Het neefje hield door op zijn tenen te staan nog net zijn hoofd boven water en schreeuwde om hulp. Mouaad El Aidi was onderweg naar huis vanuit school toen hij de noodkreten hoorde. Mouaad, die lid is van de Leidse Reddingsbrigade, snelde op zijn neefje af en trok hem aan zijn handen gedeeltelijk uit het wak. Nadat Mouaad op zijn beurt ook om hulp riep, hebben twee fietsers samen met hem zijn neefje uit het water getrokken.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×