Tijdelijk vrij parkeren op parkeerterrein Morsweg

Er kan voorlopig vrij geparkeerd worden op het parkeerterrein langs het spoor aan de Morsweg. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om de parkeerdruk in de wijken Transvaal II en III te verminderen. Voorheen moest men betaald parkeren op het parkeerterrein.

De parkeerdruk in deze wijken is sterk toegenomen doordat er nu betaald geparkeerd moet worden in Transvaal I. De wijkvereniging Transvaal Leiden gaf aan dat bewoners vaak ver van hun woning moeten parkeren. Daarnaast ontstond er volgens de wijkvereniging een onveilige situatie in de smalle straten van de wijk door grote hoeveelheden zoekende auto’s.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×