New Cool Collective treedt op in De Waag

Aanstaande zondag treedt New Cool Collective als afsluiter van het Verrassend Winkelweekend op. Aanvankelijk zou dit optreden op de Beestenmarkt plaatsvinden, maar vanwege de slechte weersverwachting is het verplaatst naar De Waag. Ook het tijdstip is veranderd: New Cool Collective treedt niet om 17 uur, maar om 19 uur op. Het optreden blijft gratis toegankelijk. De andere twee optredens die op de Beestenmarkt zouden plaatsvinden, Afrit 5 om 12.30 uur en Size Matters om 14.15 uur, zijn geannuleerd. Het thema van het Verrassend Winkelweekend van zaterdag 26 en zondag 27 januari is Jazz.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×