Familie Hiep exposeert in het Volkshuis

Op uitnodiging van BplusC exposeert de familie Hiep in Het Leidse Volkshuis. De familie Hiep is een van oorsprong Haags gezin met een gezamenlijke passie voor tekenen en schilderen. Vader Henk Hiep (1905-1996) was de inspirator voor zijn nakomelingen om creatief te zijn. Het tentoongestelde werk van vader, Bert, Corry, Niko, Harry en Tiny Hiep is een keuze uit al het werk dat, zonder pretenties of grote boodschappen, door de familie in de loop der jaren met veel toewijding is vervaardigd. Te zien zijn onder andere landschappen en dorps- en stadsgezichten, in uiteenlopende kwaliteiten en technieken. De expositie “Hiep, Hiep, Hiep…een familieportret” is tot en met 16 maart te bewonderen op meerdere verdiepingen van het Leidse Volkshuis aan Apothekersdijk 33a.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×