Snackbar de Merenwijk overvallen, dader nog niet gepakt

Gisteravond is Snackbar de Merenwijk overvallen. De dader is nog spoorloos. Rond 22.40 uur kwam de overvaller de snackbar aan de Watermolen binnen. Hij bedreigde de medewerkers met een vuurwapen en eiste dat de kassa geopend werd. Vervolgens liep hij om de toonbank heen maakte de kassa zelf open en dwong de twee medewerkers op de grond te gaan liggen. De man verliet de snackbar met de buit en sloeg linksaf richting winkelcentrum de Kopermolen. De politie is met behulp van een helikopter op zoek gegaan naar de overvaller, maar heeft hem niet kunnen vinden. Het gaat om een getinte man van 20 tot 30 jaar oud. Hij is tussen de 1.70 en de 1.80 m lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft een grote neus en pokdalig gezicht en sprak gebrekkig Nederlands. Tijdens de overval droeg hij een zwarte gewatteerde jas tot op de heupen, een donkere broek, donkere sjaal en zwarte handschoenen. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×