Overvaller snackbar Tesselschadestraat van bed gelicht

Gisterochtend vroeg heeft de politie een 23-jarige Leidenaar van zijn bed gelicht. De recherche verdenkt hem van een overval op de snackbar aan de Tesselschadestraat en een poging tot overval op diezelfde snackbar. De 52-jarige eigenaar en een medewerker van de snackbar werden op zondagavond 13 januari om 19.10 uur overvallen. De overvaller kwam al schreeuwend om geld de snackbar binnen en probeerde met bedreigende woorden geld los te krijgen bij het personeel. Pas toen de man binnen was, zagen de eigenaar, de medewerker en de klanten dat hij een mes bij zich had. De verdachte maakte bij de overval een geldbedrag buit en rende weg in de richting van het park. Precies een week later probeerde vermoedelijk dezelfde dader wederom de snackbar te overvallen. Het bleef die avond echter bij een poging. Het rechercheonderzoek en enkele tips van het publiek leidde naar de identiteit van de nu aangehouden verdachte. Hoewel de verdachte nu is aangehouden is de recherche nog steeds op zoek naar getuigen van beide incidenten. Wie tips heeft, kan bellen naar 0900-8844. De dader is een man met een breed postuur. Hij is 1.90 m lang en droeg een donker gewatteerde jas met capuchon. Hij had verder een zwarte pet met een witte rand en voor zijn mond en neus droeg hij een sjaal. Waarschijnlijk droeg hij een grijze joggingbroek, zwarte sokken en sportschoenen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×