Foto: PR.

Barbara van Druten en Marta Klement besluiten tot samenwerking

De Leidse illustratief kunstenaar en vormgever Barbara van Druten en de Tsjechische Marta Klement bundelen hun krachten en zullen per 1 februari aanstaande het karakteristieke kantoor op de begane grond van Breestraat 24 betrekken. Samen zullen zij professioneel drukwerk, grafische-, web-, en illustratieve vormgeving en fotografie bieden. Van Druten ontmoette Klement in verband met het drukwerk van haar succesvolle kinderboek ‘Hallo, wie ben jij?’ De twee creatievelingen vulden elkaar direct goed aan en besloten daarom tot een samenwerking. Klement woont sinds twee jaar in de Sleutelstad

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×