Leerlingen Rijnlands Lyceum zamelen boodschappen in voor Voedselbank

Gistermiddag zamelden leerlingen van het Rijnlands Lyceum Oegstgeest boodschappen in voor de Voedselbank. 27 enthousiaste jongeren en een docent hadden zich verzameld bij Digros aan de Langegracht en deelden kaartjes uit aan het winkelend publiek. Bijna iedereen nam wel een extra boodschap mee voor al die gezinnen in Leiden en de regio, die het niet zo breed hebben en sommige mensen deden zelfs een volle tas cadeau. De actie werd gehouden in het kader van een maatschappelijke stage in het teken van ‘crisis en budget’. Een goede en nuttige combinatie dus. Ook de Weggeefwinkel en Dress for Succes maken deel uit van het stageproject. (Foto’s: J.P. Kranenburg.)

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×