Uitreiking ‘Jantje van Leiden Wisseltrofee’ tijdens poëtische middag

Het Leids Dichtersgilde organiseert, in samenwerking met etablissement Meneer Jansen, een dichtersmiddag. Diverse dichters, musici en voordrachtkunstenaars zullen op zondag 3 februari een optreden verzorgen. De presentatie is in handen van de Leidse dichter Han Ruijgrok. Tevens wordt de ‘Jantje van Leiden Wisseltrofee’ uitgereikt aan de winnaar van 2012. Kandidaten voor het Open Podium kunnen zich nog melden via han.ruijgrok@planet.nl
De poëtische middag begint om 15.30 uur en de toegang is gratis. Meneer Jansen is te vinden aan de Nieuwe Rijn 21.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×