In Cultuur071 Saxbattle, Jazzweek, 400 jaar Arabische taal en cultuur en de cultuurmakelaar

Studiogast was Michaël Roumen van het Cultuurfonds Leiden. Het cultuurfonds is geen traditioneel subsidieloket en als cultuurmakelaar wil Michaël Roumen bruggen slaan en ondernemers en kunstenaars laten samenwerken. Daarnaast was er een interview te horen met hoogleraar Petra Sijpesteijn over 400 jaar leerstoel Arabische cultuur en taal aan de Leidse universiteit. Harry van der Blom, ook bekend als Leidse Harry, kwam langs met muziek en nieuws over Allstar Saxbattle die morgenmiddag om 14.00 uur losbarst in de Waag. Kijk voor meer informatie over Cultuurfonds op www.cultuurfondsleiden.nl, voor 400 jaar Arabische leerstoel op www.400yearsarabic.weebly.com  en voor de Allstar Saxbattle op www.leidsejazzweek.nl.


Luister hier de uitzending van zaterdag 26 januari terug.

En natuurlijk de vaste rubrieken: de uittips van Diana van den Driessche, de muziektips van peter Visser en de filmrecensie van Govert de Kok. Kijk voor meer informatie op www.leiden.nl, www.stadspodia.nl en www.muziekgezien.blogspot.nl. En stem volgende week weer af op 93.7 FM of 102.4 op de kabel of luister live mee op de stream via www.sleutelstad.nl. Elke zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur Cultuur071.

Advertentie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×