Foto's: PR.

‘Joffers’ tonen werk bij Ars

Drie ‘Joffers’, te weten Ankie de Reus, Bunny Soeters en Marjan Waanders tonen van 4 tot en met 24 februari hun werk bij ARS aan de Pieterskerkgracht. Het werk van de ‘Joffers’ is heel divers, maar past in allerlei opzichten toch goed bij elkaar. De Reus maakt strak, maar ook speels werk in gouache en acryl, soms verrijkt met collages. Soeters experimenteert met materialen en tast af hoe ver zij kan gaan. De keramische beelden van Waanders laten aangrijpende soms noodlottige gebeurtenissen uit het leven zien. De tentoonstelling is van vrijdag tot en met zondag geopend tussen 13.00 en 17.00 uur. Meer info:www.arsaemula.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×