Klachten buurtbewoners leiden tot aanhouding drugsgebruikers

Naar aanleiding van klachten door buurtbewoners, is de politie afgelopen vrijdagavond een woning binnengevallen aan de Willem de Zwijgerlaan. Tijdens de actie werden meerdere drugsgebruikers aangehouden en verhoord. In de woning werden geen drugs aangetroffen, maar wel attributen voor het gebruik ervan. Uit het onderzoek en de verklaringen bleek dat er in het betreffende huis regelmatig harddrugs verhandeld werden. Bovendien is de woning erg vervuild. De politie gaat in overleg met de woningbouwvereniging voor het treffen van maatregelen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×