Massale toeloop feestje zorgt voor problemen

In de nacht van afgelopen zaterdag op zondag zorgde een massale toeloop van een horecafeest in de Four Reasons aan de Lange Mare voor problemen. Kort na middernacht belden verontruste buurtbewoners de politie met de mededeling dat de situatie op de Lange Mare een grote chaos was, waarbij het wachtende publiek in de verdrukking dreigde te komen. Bij aankomst troffen agenten zo’n 200 mensen aan, die nog naar binnen wilden, omdat ze een kaartje hadden. Het feest was echter al vol en de organisatie en het beveiligingspersoneel hadden besloten niemand meer toe te laten. De politie sommeerde het publiek om zich te verwijderen, maar daar werd niet of agressief op gereageerd. Agenten zagen zich genoodzaakt de wapenstok en politiehonden in te zetten. Na enige tijd keerde de rust terug. De politie gaat met de organisator van het feest een gesprek aan om vergelijkbare problemen in de toekomst te voorkomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×