Fotografie © Daria Mnych Cultuursjop 2012.

Derde editie Cultuursjop voor VMBO weer van start

Woensdag 13 februari gaat de derde editie van Cultuursjop, het Leids CKV-festival voor het VMBO weer van start. Zo’n 470 scholieren van het VMBO (derde leerjaar) zullen bij diverse Leidse culturele instellingen een workshop volgen. Het aanbod is heel gevarieerd. Zo kunnen de scholieren onder andere parfum maken, aan een groot kunstwerk meedoen, of muziekworkshops volgen. Het doel is de leerlingen te stimuleren om zelf verder te gaan ‘sjoppen’ met hun cultuurkaart. Het festival is een initiatief van BplusC. Meer info en volledige programma: www.cultuursjop.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×