Hogeschool Leiden houdt open dag

Hogeschool Leiden aan de Zernikedreef 11 houdt op zaterdag 2 februari weer een open dag. Belangstellenden zijn welkom van 10.00 tot 14.00 uur om het speciaal ingerichte studieplein bezoeken, voorlichtingen bijwonen en/of workshops en rondleidingen te volgen. Hogeschool Leiden biedt 23 bachelor- en twee masteropleidingen aan, waaronder unieke bacheloropleidingen als: Docent Muziek, Docent Dans/Euritmie en de Vrijeschool Pabo. Studenten en docenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Geïnteresseerden kunnen zich voorafgaand aan de open dag inschrijven via hsleiden.nl/vind-je-studie/open-dagen

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×