Disco voor jongeren met lichamelijke beperking

In het voormalige weeshuis aan de Hooglandse kerkgracht wordt op zaterdagmiddag 9 februari voor de vierde keer op rij een ‘disco zonder drempels’ gehouden. Jongeren van 12 tot 20 jaar met een lichamelijke beperking kunnen onder het genot van een hapje en drankje genieten van muziek van DJ’s Niels en Tim en van ‘live cinema’ verzorgd door VJ Skinfiltr8r. Op de discomiddag met het thema ‘Valentine’ is ook een ‘chillruimte’ gecreëerd, zorgt een visagist voor een spetterend uiterlijk en staan er twee voetbaltafels klaar. De jongeren kunnen een klein poppetje of ander voorwerpje meenemen, die in een waterbak worden geplaatst waarmee onderleiding van VJ een stoere film wordt gemaakt. De beelden worden geprojecteerd tijdens de disco. De toegang is € 3,- en aanmelden kan via: www.discozonderdrempels.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×