Jeugdkoor Ruach, foto: PR.

Jaarlijks duo-concert voor 'vrienden' van twee Leidse kerken

Prof. dr. Hans Blom, voorzitter van de Historische Vereniging Oud Leiden, opent op zaterdag 9 februari het duo-concert voor de Vrienden van de Marekerk én de Hooglandse kerk. Zoals ieder jaar worden de donateurs van de vriendenstichtingen van beide kerken uitgenodigd voor een speciaal concert als dank voor hun ondersteuning. Vanaf 18.30 uur is er een inloop in de Marekerk, waar na het welkomstwoord het Chr. Jeugdkoor Ruach uit Katwijk o.l.v. Elisabeth van Duijn op zal treden met een gevarieerd repertoire. Daarna wandelen de bezoekers naar de Hooglandse kerk voor een optreden van Mark Vermeulen (fluit) en Ronald Meester (piano), die een suite van Ernest Bloch en een sonate van Francis Poulenc ten gehore brengen. Het duo-concert wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×