Leerlingen aan de slag bij BouwForce Leiden

Eindexamenleerlingen vmbo die een bouwopleiding volgen bij KTS, Andreas College, staken deze week hun handen uit de mouwen bij BouwForce Leiden. Onder het toeziend oog van vakmensen uit de bouw en met hulp van de mbo-studenten van ROC Leiden, maakten zij producten die bestemd zijn voor verpleeg- en verzorgingshuizen in de omgeving. Zo timmerden ze een kippenhok, tuinmeubels van steigerhout en twee houten schuren, en metselden ze bloembakken. Wie de creaties met eigen ogen wil zien, kan ze vandaag en morgen bewonderen op de ROC-locatie aan de Gitstraat. BouwForce is een samenwerkingsverband van Bouwopleiding Rijnland en ROC Leiden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×