Politiek café PvdA over voortgezet onderwijs

Volgende week vrijdagavond organiseert de PvdA een politiek café over het voortgezet onderwijs. Onder de sprekers bevinden zich Tweede Kamerlid Mohammed Mohandis, die de portefeuille voortgezet onderwijs heeft en Karin van Oort, de voorzitter van het College van Bestuur van Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden. Zij zullen ingaan op de voor- en nadelen van het competentiegerichte leren en de kwaliteit van het huidige voortgezet onderwijs in Nederland. De avond wordt geleid door Christiaan van der Griend. Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur welkom bij Koetshuis de Burcht.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×