Cultuur071: Win vrijkaarten voor Moke

Wil je aanstaande donderdag, 7 februari, naar Moke in LVC? Luister de uitzending van zaterdagochtend terug met het interview met gitarist Phil Tilli over de nieuwe clubtour, het belang van een producer en het vaderschap. Mail vervolgens naar Cultuur071@sleutelstad.nl en maak kans op vrijkaarten. Deze week was Jos van den Broek de studiogast. Hij kwam praten over het belang van goede communicatie over biomedische wetenschap en zijn nieuwe boek Beste Martha, waarin hij op het eerste oog simpele vragen van kinderen beantwoordt. Verder schoof René van Es aan over de Luisterhelm. Radioverhalen over gewone Leidse mensen. Vanaf donderdag 7 februari te beluisteren in het stadhuis bij de loketten van burgerzaken.

Zaterdag 2 februari was Jos van den Broek de studiogast in Cultuur071

En natuurlijk zoals altijd aandacht voor de vaste rubrieken: uittips van Diana van den Driessche en de muziektips van Peter Visser. Deze week geen filmrecensie, die komt volgende week weer en dan is Adri Heinsbroek van café de WW de studiogast. Wil je het boek Beste Martha bestellen? Dat kan via www.uitgeverijmicromys.nl/jos-van-den-broek. Meer weten over de luisterhelm en alvast wat fragmenten horen? Ga naar www.luisterhelm.nl.
Cultuur071 niet meer missen? Stem zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur af op 93.7 FM of 102.4 op de kabel of via de live stream op www.sleutelstad.nl.

 

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×