Feestelijke opening nieuwe locatie Salsiando

De Leids-Cubaanse salsa-academie Salsiando heeft vanavond haar nieuwe locatie aan de Haarlemmerweg 74 geopend. Het openingsfeest startte om 21.00 uur en iedereen was welkom om de nieuwe dansvloer uit te proberen. Salsiando bestaat al ruim 15 jaar en heel veel mensen uit de Sleutelstad en omgeving hebben hier hun eerste kennismaking met de Cubaanse ritmes beleefd. Door uitbreiding van de lessen en de plannen voor nieuwe lespakketten, onder andere voor kinderen, groeide Salsiando bij Scheltema uit haar jasje en werd de behoefte aan een eigen locatie groot. Grote feesten met livemuziek zullen ook in de toekomst in Scheltema worden gehouden. Vanaf 4 februari starten de lessen op de nieuwe locatie. Meer info: www.salsiando.com

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×