Team 179 -  LUHV Currimus Leiden
Monique Mastboom, Chris van Wijngaarden, Marja Konstantinovski, Gijs van de Ven, Jozien Stolwijk, Remco van der Burg, Bart Hoppe, Vincent Das, Lysanne de Wijs, Johannes van der Horst, Debora Spierenburg, Maarten van Duijvenvoorden, Hugo Vink en Sander van Lidth-de Jeude

Team LUHV Currimus lopend van Parijs naar Rotterdam

Het plannen van de viering van het 1e lustrum van de Leidse Universitaire Hardloop Vereniging Currimus heeft – met dank aan vier enthousiaste studenten Geneeskunde – geleid tot een prachtig initiatief: deelname aan deRoPaRun 2013.
Plannen werden gesmeed, een team geformeerd, deelnameformulieren opgestuurd en het eerste inschrijfgeld van 3000 euro bij elkaar gespaard. Meedoen aan de RoPaRun is niet vanzelfsprekend, teams worden ingeloot.
De Rotterdam-Parijs Run is de langste estafetteloop van Europa van Parijs naar Rotterdam. De ca. 500 kilometer lange loop vindt plaats in het Pinksterweekend, dit jaar van 18-20 mei. Doel van het populaire evenement is zoveel mogelijk geld bijeen te lopen voor mensen met kanker. De opbrengst komt ten goede aan projecten in meer dan vijftig ziekenhuizen in Nederland om het leven van (ex-)kankerpatiënten en hun familie te verlichten en veraangenamen. Het motto van de RoPaRun is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

Na een maand van grote spanning kwam het goede bericht: Team 179 LUHV Currimus Leiden mocht starten op het favoriete trajekt Parijs-Rotterdam. Vanwege de het grote aantal deelnemers wordt er sinds kort ook vanuit Hamburg naar Rotterdam gelopen. Daarna diende zich de eerste grote uitdaging aan: het inzamelen van het startgeld van 15.000 euro!

Momenteel zijn de  super-gemotiveerde studenten keihard bezig dit bedrag bij elkaar te krijgen d.m.v. diverse akties. Op 7 december was er een succesvolle Speeddate-avond waarmee flink wat geld werd opgehaald, het team was te horen op Sleutelstad.fm en in januari was het sponsordiner bij Fresh ’n Fast. Op 1 maart is het Leidse sportverenigingenfeest in de HiFi en voorafgaand aan het feest kan er voor een zeer vriendelijke prijs van 7 euro in Four Reasons van een dagschotel worden genoten. Een deel van dit bedrag gaat naar de RoPaRun. De groep heeft natuurlijk de Leidse Singelloop en de Halve Marathon van Leiden Marathon op het programma staan.
Currimus is hard op zoek naar sponsors en mensen met goede ideeën die geld opbrengen. Wil jij ze helpen?  Doneer dan via de sponsormodule of rechtstreeks op de RoPaRun-rekening: 708078257 t.a.v. M. Konstantinovski. Voor meer informatie is het team altijd bereikbaar op: currimusroparun@gmail.com   
Belangrijke sites:  www.roparun.nl  en  www.currimus.nl/RoPaRun

Leiden Oegstgeest Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×