Leidse afperser opgepakt

De politie heeft na diepgaand onderzoek een 46-jarige Leidenaar opgepakt voor het afpersen van een 39-jarige man uit Voorhout. De afperser deed zich voor als ‘groepering’ en eiste via dreig-smsjes geld van het slachtoffer. Om de dreigementen kracht bij te zetten, werden de autobanden van het slachtoffer enkele keren lekgestoken. Ook werden er andere vernielingen aan het voertuig aangericht aan de auto.

Afgelopen donderdag viel de recherche het huis van de verdachte binnen. De man werd samen met een 33-jarige vrouw aangehouden. De vrouw is later weer vrijgelaten. Ze bleek niets af te weten van de bedeigingen. Bij huiszoeking werden verschillende telefoons gevonden. Die worden onderzocht.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×