Getuige voorkomt inbraak Rijnsburgerweg

Een kordate getuige heeft gisteravond laat een inbraak voorkomen. Hij zag rond 23.15 uur dat twee mannen veel belangstelling hadden voor een onverlicht huis aan de Rijnsburgerweg. Hij vond dat ze zich verdacht gedroegen en belde de politie. Agenten die bij het huis kwamen kijken, zagen bij de voordeur een baksteen liggen, die daar duidelijk niet thuishoorde. Ze gingen in de buurt op zoek naar de twee mannen en vonden hen in de Lijsterstraat. De twee Albanezen van 19 en 26 jaar oud voldeden aan het signalement dat de getuige had opgegeven en konden niet uitleggen waarom ze bij het huis waren geweest en wat ze op de Lijsterstraat deden. Ze hadden allebei een bivakmuts en handschoenen bij zich.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×