Leerlingorkest Tamarco van start

Muziekvereniging Tamarco is gestart met een leerlingorkest. Afgelopen vrijdag om 18.30 uur kwam dit orkest bijeen voor de eerste repetitie. In het leerlingorkest, dat vooral een oefenorkest is, wordt gewerkt met verschillende niveaus van partijen. De makkelijkste partij bestaat uit hele noten en halve noten, met een enkele kwartnoot, en kan al meegespeeld worden na een half jaar tot een jaar les. Leerlingen leren zo al in een vroeg stadium samenspelen. Daardoor krijgen zij meer plezier in muziek en zijn ze gemotiveerder om ook thuis te oefenen. Gaandeweg krijgt een leerling moeilijker partijen aangeboden. Het uiteindelijke doel is dat hij of zij mee kan spelen in de marchingband van Tamarco. Het orkest, dat nu bestaat uit zo’n 20 leerlingen, wordt begeleid door dirigent Marcus Kerpershoek. Er zijn nog plaatsen vrij. Wie mee wil spelen, kan mailen naar info@tamarco.nl

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×