Open inloopbijeenkomst senioren bij speeltuin Zuiderkwartier

Volgende week woensdag zijn senioren welkom bij speeltuin Zuiderkwartier. Vrijwilligers van radius verzorgen daar een open inloopbijeenkomst. De bezoekers kunnen informatie krijgen over de activiteiten van Radius, contact leggen met buurtgenoten of bespreken of er voor hen mogelijkheden zijn om vrijwilligerswerk te doen. Bij voldoende interesse kan er op woensdagen (weer) geklaverjast worden van 13.30 uur tot 16.30 uur. Hierbij zijn ook nieuwe invallers en vrijwilligers welkom. De inloopbijeenkomst duurt van 10.00 tot 16.30 uur. De speeltuin is te vinden aan Anjelierstraat 5.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×