Melding fietsendiefstal leidt naar auto-inbrekers

Afgelopen nacht rond 03.30 uur, kreeg de politie een melding over een fietsendiefstal. De melder zag twee mannen, die vermoedelijk met een gestolen fiets aan de hand over de 1e Binnenvestgracht liepen. Agenten controleerden het tweetal. De fiets bleek niet te zijn gestolen, maar naast de mannen lag een USB-stick op straat, die uit een auto gestolen bleek te zijn. Verderop in de straat stond de betreffende auto met een ingeslagen raam. Ook een DVD, die bij de diefstal meegenomen was, werd aangetroffen bij een van de verdachten én een ruitentikker. Beide mannen zijn hierop aangehouden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×