Nadat alle prijzen waren uitgereikt was het tijd voor een groepsfoto met alle winnaars van 2012. (Foto's: Emile van Aelst).

Leidse sportprijzen 2012 uitgereikt

Vandaag zijn de Leidse sportprijzen over 2012 uitgereikt. Vanmiddag was het de beurt aan de Leidse jeugdkampioenen, afgelopen avond werden ook de sportman (voetballer Ricardo van Rhijn), sportvrouw (roeister Jacobine Veenhoven) en sportploeg (ZVL Dames waterpolo) van 2012 bekend gemaakt.De avond werd aan elkaar gepraat door oud-topsportser Femke Dekker die binnenkort ook aan de slag gaat als presentator bij Sport071, het sportprogramma van Sleutelstad Radio. De publieksprijs ging naar de 14-jarige turner Alex Klinkenberg.

Later dit weekeinde ook een uitgebreid audioverslag. Maandag staat Sport071 helemaal in het teken van de Leidse sportprijzen.

 

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×