Politie: Sterke aanwijzingen voor zelfmoord Anass

Er zijn sterke aanwijzingen dat de 13-jarige Anass uit Wassenaar zelfmoord heeft gepleegd. Dat zegt de politie nu de eerste resultaten van het onderzoek bekend zijn geworden. Omdat een misdrijf nog niet kan worden uitgesloten gaat het onderzoek wel gewoon verder.

De politie vond donderdagochtend 7 februari in het natuurgebied in Wassenaar het lichaam van de vermiste 13-jarige Anass Aouragh. De jongen werd sinds woensdagavond vermist. Na het aantreffen van het stoffelijk overschot werd een groot sporenonderzoek verricht. Medewerkers van de forensische opsporing (FO) hebben de hele dag onderzoek gedaan op en rond de locatie waar het lichaam werd aangetroffen. Vrijdag is sectie verricht op het lichaam.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×