Moke start clubtour in Leids LVC

Afgelopen donderdagavond startte Moke hun clubtour, die langs 13 poppodia in Nederland gaat, in het Leidse LVC. Het werd een spetterend concert, waarbij het publiek totaal uit zijn dak ging. In het voorprogramma trad de Leids/Amsterdamse groep Villeneuf op. Deze band was onlangs te gast bij DWDD waar ze een minuutje van de nieuwe singel ‘Home’ speelden. De vijf muzikanten van Moke oogsten nationaal én internationaal veel lof voor hun repertoirekeus. Ze toerden in Europa met Paul Weller, Keane en Amy MacDonald en hun eerste twee albums zijn ook in Duitsland uitgebracht. Het derde album van de Amsterdammers met 11 gloednieuwe songs heet ‘Collider’, dat ‘deeltjesversneller’ betekent. (Foto’s: J.P.Kranenburg.)

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×