Via de speciale campagnewebsite www.kieskos.nl legt Pieter Kos uit waarom de GroenLinks-leden nou juist om hem zouden moeten stemmen.

Pieter Kos in de race om voorzitterschap GroenLinks

De Leidse GroenLinks-fractievoorzitter Pieter Kos is een van de drie kandidaten voor het landelijk voorzitterschap van zijn partij. Vanmiddag presenteren de kandidaten zich voor de leden tijdens een partijbijeenkomst. Op 3 maart wordt tijdens het partijcongres een nieuw bestuur gekozen. Kos neemt het dan op tegen oud-kamerlid Rik Grashoff uit Delft en Lot van Hooijdonk uit Utrecht.

De 36-jarige Leidenaar wil de partij vernieuwen en van GroenLinks weer een grote groene partij maken: “Ik wil voorop gaan in die verandering. Ik wil bouwen aan de organisatie die mij zo na aan het hart ligt. Het is onze partij, het zijn onze idealen. Wij zijn de hemelbestormers met een visie op de wereld van morgen. Samen brengen we GroenLinks terug naar de top.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×