57 creatieve Leidenaren ‘kleuren’ de Sleutelstad

Afgelopen middag van 14.30 en 17.00 uur, vond de feestelijke presentatie plaats van de expo ‘KLEURMAKERS’ in Kunstcentrum Haagweg 4. 57 creatieve Leidenaren, die de Sleutelstad een ‘kleurtje’ geven, zijn geportretteerd door fotograaf Renzo Candido. De zwart-wit foto’s met begeleidende tekst zijn gebundeld in een bijzonder fotoboek, dat op de tentoonstelling grif van de hand ging voor € 25,-. Ook fotograaf Emile van Aelst, Chris de Waard en Gideon Roggeveen van Sleutelstad.nl / FM maken deel uit van de serie kleurrijke Leidenaren. De swingende muziek werd verzorgd door rock/bluesband Pearly Gates. Wie belangstelling heeft voor deze unieke bundeling van foto’s kan terecht op de site van de fotograaf. (Op de foto Emile van Aelst, die ook een fotoreportage maakte van de expo afgelopen middag.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×